Jom Singgah Sini =)

Friday, 9 March 2012

Terbaru! Sayur Kobis Palsu Dari Jepun..

Sebelum ni, aku pernah post kan satu entry pasal macam mana diorang buat kacang walnut palsu yang berasal dari negara China..Kalau korang tak baca lagi, nanti singgah kat sini..

Okay, itu pasal kacang walnut tiruan dari China, sekarang ni timbul pulak isu produk baru dalam bidang 'pemalsuan' dari Jepun pulak iaitu sayur kobis tiruan..Memang aku salute betul la dengan diorang ni, dengan teknologi diorang, sampai sayur pun diorang boleh ciplak..

So, kalau korang nak tengok macam mana diorang buat sayur kobis palsu ni, meh tengok kat bawah..









Menurut sumber, sayur ni hanya untuk display je..Tapi nampak macam real kan walaupun bagi kobis tiruan..

p/s: Entah apa rasa tak tahu laa..Lalalala~~ =)


1 comment:

YOUsoF said...

Macam² ada... ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...