Jom Singgah Sini =)

Sunday, 12 February 2012

Reaksi Lelaki & Perempuan Bila Dah Berpisah =D

Aku rasa semua orang mungkin dah tahu kan apa yang akan berlaku kalau seorang lelaki atau seorang perempuan tu berpisah dengan pasangan masing-masing, betul tak? Mesti ada yang frust menonggeng, menangis siang malam, termenung sepanjang masa, malah kalau ada yang lagi dasyhat tu, sampai nak bunuh diri pun ada..Jenis perangai macam tu tak payah dok ikut, kalau dengar ja ada member korang nak buat macam tu, korang lempang ja dia seliang dua..Biaq dia ada akal sikit..Hahahaha..

Kebanyakkan orang la kata, selalu nya kalau bab-bab break-up ni, perempuan la yang akan feeling lebih sampai menangis-nangis macam la dunia ni nak kiamat, lelaki pulak rilek je, apa ada hal, bunga bukan sekuntum..Cewaahhh~~

Tapi sebenarnya, orang lelaki pun akan rasa terkesan jugak kalau dah berpisah dengan perempuan yang dia sayang, tapi tak kan lah nak tunjuk depan-depan macam tu, iye tak? Saham mesti mau jaga, macho kena control selalu wa cakap luu..

Tapi, kalau korang nak tahu apa reaksi lelaki dan perempuan bila diorang dah berpisah mengikut peredaran masa, meh usha kat bawah ni..Aku tengok, macam betul pun ada..Hehehe =D


Haa..Ada tak antara korang yang tergolong macam gambar kat atas ni? Hehehehe..

p/s: Yang lepas tu lepas, cerita yang lama usah di kenang..Hihihihi..



5 comments:

melyssa_nadiea said...

sgt stujukkkkkkkkkkkkk..bile pompuan dah sombong n kuat, pastu lelaki akand tg mintakmaaf la blablablabla..ei..nyampah!

shuttet said...

nasib baik aku bukan lelaki sebegitu rupa (^_^)

cendol said...

haha x caye lah..laki cpt je cari lain..
x de nye nak nangis2 merane cam2
haha

juejhue jue said...

hahahahaa...sa ngku sa pernah alami nie....huhuh...sngsara jua tu...hahah

din bm said...

Sebelum dan selepas aku menitik kan air mata utk sorg prempuan tp skrg sudah steady aku dah single n then lepas ni aku hanya akan cari prempuan yg boleh diperisterikan sahaja :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...