Jom Singgah Sini =)

Saturday, 31 December 2011

Fesyen Untuk Tahun Baru 2012 =D

Sebelum tu, aku terlebih dahulu nak mengucap kan Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 kepada pembaca-pembaca setia blog Sochai..Harap-harap korang semua dah azam baru yang nak dicapai pada tahun ni, jangan hangat-hangat tahi ayam pulak ekk..Hehehehe..


Sedih pulak aku rasa bila tahun 2011 berlalu pergi macam tu ja, sedangkan masih banyak lagi impian yang belum tercapai..Tapi tak mengapa, mungkin tahun baru ni aku masih ada peluang lain lagi =D


Aishhh..Dah melalut panjang pulak aku ni..Sebenarnya untuk entri kali ni, aku nak share dengan korang tentang fesyen terbaru untuk tahun 2012 ni..Model-model yang memperagakan fesyen ni pun boleh tahan jugak segaknya, seksi pun seksi, cuma terpulang kepada korang je nak tengok ke tak..So, bagi korang yang dah tak sabar-sabar nak tahu apa rupa fesyen 2012 ni, meh tengok kat bawah ni..






























Kalau ada sapa-sapa yang rasa fesyen macam ni sesuai untuk pergi parti atau majlis Tahun Baru, boleh la try beli..Gerenti orang gelak guling-guling punya laa bila tengok korang pakai macam ni..hehehehe


p/s: banyak kenangan tahun 2011 dulu..huhuhuhu


* Nak income lebih? Sertai Yoli sekarang! *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...