Jom Singgah Sini =)

Friday, 16 December 2011

Cara Melamar Yang Kreatif..

Bagi yang dah berkahwin tu, mesti banyak kenangan atau memori terindah yang dikongsi bersama insan tersayang terutamanya saat-saat masa mula-mula berkenalan dulu, melamar untuk berkahwin, dan seterusnya berkongsi hidup..Tapi aku rasa, saat mula-mula nak memiliki si dia untuk dijadikan teman hidup tu la saat yang paling bermakna sekali, betul tak? Hehehehe..


Bagi yang masih dok terhegeh-hegeh atau masih tak ada idea untuk memulakan langkah bagi melamar pasangan korang, mungkin gambar kat bawah ni boleh menjadi sumber rujukan korang nanti..Walau pun nampak macam simple, tapi aku rasa cara ni pun dah okay dah, asalkan si dia memahami hasrat dan gaya penyampaian korang =D




p/s: janji hati ikhlas nak buat..Jangan rasa terpaksa pulak..Buat ikut kemampuan diri =)


* Minat berniaga? Nak income lebih? Sertai Yoli sekarang! *

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...