Jom Singgah Sini =)

Thursday, 24 November 2011

Punca Kenapa Perompak Selalu Kantoi..

Patut la perompak yang dok buat kerja-kerja merompak ni senang kantoi dengan polis..Hari ni baru aku tahu pasal apa..Aku rasa, polis yang nak tangkap diorang ni mesti gelak kaw-kaw punya..Iye laa, kalau nak merompak pun, tutup la muka tu elok sikit, macam tak ada semangat je nak pergi merompak, kan dah kantoi..hahahaha

Kalau aku la yang jadi polis, confirm aku gelak guling-guling dulu baru tangkap diorang..Apa-apa hal, jom layan cara penyamaran diorang yang tak berfungsi tu =D

1. Guna helmet Darth Vader (peminat fanatik Star Wars la ni)



2. Guna topeng muka orang berkulit hitam (Negro)


3. Menyamar jadi pokok


  
4. Conteng muka guna permanent marker pen



5. Tutup muka guna seluar dalam wanita.



6. Tutup muka dengan jambangan bunga.



7. Tutup muka dengan pita pelekat (duct tape).



p/s: tak elok buat kerja merompak@mencuri ni..Buat dapat dosa jer..Cari la kerja lain yang halal..


2 comments:

c'axoera said...

kalau yang smart tu terlebih smart kan, tapi kalau tiba yang bengong tu plak mmg sungguh bengong hahaah

alahaiiii blogs ni ada word verification plak uuurrggghhh!!! DISLIKE!

shuttet said...

sori2..word verification dah buang dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...