Jom Singgah Sini =)

Saturday, 22 October 2011

Zombie: Apa Yang Patut Anda Tahu! *0*

Kalau tak silap, aku pernah buat entri pasal zombie jugak dulu..Kalau korang yang belum baca lagi tu, boleh singgah kat sini nanti ekk..Biasalah, semenjak dok ketagih cerita Walking Dead kat Star Movies (413) baru-baru ni..Layan wooo cerita tu..hehehehe


Tapi entri kali ni berbeza sikit dari entri yang lepas sebab kali ni aku share dengan korang apa yang patut kita tahu pasal zombie ni..Korang rasa kalau betul wujud zombie dalam dunia ni, korang boleh survive tak?? Korang jangan laa pulak kata aku ni 'fiksyen' sangat narhhh..Anggap ja ini sebagai satu hiburan untuk suka-suka..Peace yoo~~ =D


 ~ kalau tak clear, klik kat sini ekk ~

p/s: aku suka cerita zombie..saspens wooo~~ (^_^)



1 comment:

adibah hamzah said...

kalau larh zombie nie wujud aq give up awl2 untk idup... hehehe.. zombie seram der... tapi cite Walking Dead emg terbaek... *takut2 pon tgk*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...