Jom Singgah Sini =)

Monday, 6 May 2013

Judith Mommy To Be: Boneka Mengandung & Melahirkan Anak Sesuai Untuk Kanak-Kanak =D

Lazimnya, permainan berupa anak patung seperti Barbie merupakan permainan kegemaran kanak-kanak perempuan..Kini, anak patung seperti ini bukan hanya mempunyai bentuk fizikal berbadan ramping malah turut mempunyai versi anak patung mengandung yang boleh melahirkan anak yang sesuai dalam mendidik anak-anak mengenai proses kelahiran..Nak tahu dengan lebih lanjut, meh usha kat bawah ni..


Anak patung Judith Mommy To Be merupakan satu inovasi baru di mana ia boleh mengandung dan melahirkan bayi anak patung. Walaupun kelihatan sama dengan anak patung Barbie, namun ia merupakan produk yang berbeza.

Anak patung ini juga boleh di atur sesuka hati di mana perut hamilnya boleh dipasang atau dicabut. Bayi anak patung tersebut juga boleh diletakkan di dalam perutnya dan boleh mengembalikan perut anak patung tersebut kempis seperti biasa.

Setiap anak patung ini boleh di beli dalam talian (online) dengan harga US$19.95. Dalam satu pek, ia disertakan dengan benjolan perut mengandung yang boleh dipasang atau dicabut dan bayi di dalamnya.

Permaianan ini dikatakan sesuai untuk golongan kanak-kanak dan membantu mereka memahami proses kelahiran yang majoritinya sukar dijelaskan oleh orang dewasa.


p/s: Kalo budak-budak tanya aku macam mana baby boleh ada dalam perut perempuan pun tobat lahom aku sendiri tak tahu nak jawab apa..Hahaha =D


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...