Jom Singgah Sini =)

Tuesday, 2 October 2012

[Video] Krokodil: Dadah Paling Berbahaya Di Dunia *0*

Sejenis dadah baru telah menjadi trend di kalangan para penagih dadah ini di Rusia..Dadah jenis ini di sebut sebagai Krokodil (buaya)..Dadah ini mempunyai kesan yang sangat mengerikan dan mematikan, yang akan memamah kulit, daging dan tulang dari para pengguna..Nak tahu dengan lebih lanjut, meh usha kat bawah ni..


Dadah Krokodil termasuk jenis desomorphine sebuah sintetik opioid yang lebih berbahaya daripada heroin. Ubat terlarang ini dibuat melalui beberapa siri reaksi kimia dan campuran beberapa bahan saraf yang lain.

Di Rusia, heroin biasa dijual dengan harga sekitar $ 40 per-dosis di Rusia. Penggunaan desomorphine biasanya di campur dapat dengan Kodein-ubat penghilang rasa sakit berasaskan dan bahan-bahan konsumsi rumah tangga yang lain. 

Gambar-gambar di bawah ini menunjukkan kesan yang sangat buruk sekali dari Ubat terlarang ini. Kesannya menimbulkan luka pada anggota tubuh dengan kerosakan yang sangat fatal, bahkan banyak di antaranya mengakibatkan pembusukan pada daging dan kulit pengguna. Kulit dan daging korban terrkelupas dari tulangnya. 

Gambar sangat mengerikan, tidak sesuai untuk orang-orang yang sensitif terhadap luka.Video:p/s: Ngeri, dah macam zombie pulak penagih dadah kat sana..

* Nak income lebih? Sertai Yoli sekarang! *

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...