Jom Singgah Sini =)

Friday, 22 June 2012

[Gambar]: Masak Dan Hidang Kemaluan Sendiri *0*

Aku tak tahu la pulak ada orang jenis gila macam ni..Sanggup potong, masak dan hidangkan masakan exotik berasaskan kemaluan nya sendiri kepada 5 pelanggan "bertuah" pada harga US$250 untuk seorang..Kalau ikut, dia dah untung US$1,250..Apa-apa hal, jom tengok kat bawah ni..


JIJIK, tanpa pegangan agama, manusia akan jadi begitu menjijikkan. Seorang artis di Jepun menjual kemaluannya sendiri untuk dihidangkan kepada sesiapa yang sanggup membayar wang sejumlah US$250 sepinggan.


Tambah menghairankan, enam orang pelanggan sanggup membayarnya untuk menikmati sajian makan malam yang eksotik dan menjijikkan itu. 


Artis lelaki berusia 22 tahun, Mao Sugiyama hidup sebagai seorang manusia aseksual. Dia inginkan kehidupan tanpa dikekang jantina semulajadinya. 


Beberapa hari selepas harijadinya yang ke 22, dia telah membuat satu pembedahan membuang organ jantina dan segera menawarkannya kepada sesiapa yang berminat untuk memakannya. 


Di halaman Twitter dia menulis:


"[Tolong retweet] Saya menawarkan kemaluan lelaki saya (lengkap, zakar, testis, kerandut)sebagai makanan dengan harga 100,000 yen. Akan dihidang dan dimasak mengikut kehendak pembeli, di lokasi yang telah dipilih" 


Pada 13 April lalu, lima daripada enam pelanggan yang telah mendaftar untuk memakan kemaluan Sugiyama hadir di majlis makan malam yang diadakan di salah sebuah restauran di Tokyo. 


Tiada tindakan yang boleh diambil oleh pihak berkuasa terhadap perbuatan menjual dan memakan kemaluan seperti ini di Jepun kerana undang-undang negara itu tidak menghalang "Canibalisme". 
Video:


Sumber: PejuangRakyat

p/s: Jijik ahh! Bwekkkkk! *0*


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...