Jom Singgah Sini =)

Wednesday, 15 February 2012

[18SX]: Trend Bikini Terbaru Di Jepun..

Perghhh..Dengar je pasal bikini mesti ada yang terbeliak mata tu kan (bagi lelaki je laa)? Apa? Bikini Bottom? Oii, kalau pasal yang tu, aku rasa korang dah salah blog ni..Tak pernah rasanya lagi aku buat post pasal Bikini-bikini Bottom ni..Hahaha =D

Tapi kalau kat Jepun sekarang ni korang jangan risau, dah ada trend baru berbikini pulak, lagi syiokk dari Bikini Bottom yang korang nak cari tu..Kalau nak tahu, meh usha gambar kat bawah ni..Bagi yang tak sudi tengok tu, bawak-bawak la tutup mata tu ekk..Hehehe..



Bagi yang perempuan terutamanya yang beragama Islam, aku tak galakkan lah korang kalau nak mandi manda kat pantai pakai bikini, terdedah semua kasi lelaki tengok percuma beb..Tak pasal-pasal korang tanggung dosa kering..Lagi pun, budaya kita penuh dengan adab-adab ketimuran, so kalau orang tengok tu, tak berapa nak manis laa, betul tak?

p/s: Hmmm..Kreatif dan seksi..I like~~..Hahahaha =D


















2 comments:

melyssa_nadiea said...

kalau cegini baik letak TAPE je kat badan..HAHAHAHA

Carl Zafran said...

Makin banyak trend yang pelik2 masa kini... :)

http://kedaiebooksmalaysia.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...