Jom Singgah Sini =)

Sunday, 29 January 2012

[Aneh]: Bayi Keluar Daripada Lumpur..

Pelik jugak, macam mana bayi ni boleh ada kat kawasan lumpur macam ni? Bayi jelmaan ke? Mungkin jugak bayi ni dibuang oleh si ibu yang tak nak kat bayi ni..Hmmm..macam-macam persoalan yang bermain di minda..So, daripada mengusutkan kepala otak berfikir mencari jawapan, meh baca cerita sebenar kat bawah ni..

- Ceritanya bermula daripada bencana banjir besar yang terjadi di Bangladesh yang telah menenggelamkan seorang wanita hamil yang hampir melahirkan anak. Wanita tersebut telah dihanyutkan oleh air banjir dan terkubur di dalam tompokan lumpur.

Difahamkan, selepas beberapa hari pencarian, suatu keajaiban terjadi di mana perempuan hamil yang telah mati dan terkubur dalam lumpur tu, telah melahirkan bayinya yang menyembul di atas permukaan lumpur tanpa diketahui atas bantuan siapa. Bayi tersebut selamat walaupun sempat beberapa hari berada di dalam rahim ibunya yang sudah mati di dalam lumpur (Maha Suci Allah). Berikut merupakan foto-foto bayi tersebut saat dijumpai:p/s: Kekuasaan Allah sapa pun tak boleh duga..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...