Jom Singgah Sini =)

Sunday, 4 December 2011

Ini Baru Stok Kereta Lumba Haram Bro!! =D

Perghhh..Memang gila la budak-budak muda kat luar negara ni..Bukan calang-calang kereta yang diorang buat untuk lumba haram ni, semua mahal-mahal belaka beb (anak-anak orang kaya kot)..Selama ni aku ingat, kereta lumba haram yang pakai kereta mahal-mahal cuma ada dalam filem je macam cerita Fast & Furious tu, rupa nya kat dunia nyata pun ada..Memang sempoi~~


Menurut sumber, kereta-kereta ni milik 13 orang pelumba haram muda yang 'ter-kantoi' di Vancouver, Kanada..Kalau korang nak tahu apa jenis kereta yang diorang pakai, ni list dia:


1. 2005 Aston Martin DB9


2. 2007 Ferrari 599


3. 2009 Lamborghini Gallardo


4. 2009 Audi R82012 Nissan GTR


5. 2010 Lamborghini Gallardo x 2 bijik


6. 2010 Nissan GT-R2010 Nissan GT-R


7. 2010 Masserati GranTurismo x 2 bijik


8. 2011 Mercedes SL63 AMG


9. 2011 Mercedes SLS AMG




Muka-muka tuan punya kereta tu rileks je..Duit berkepok-kepok dalam poket bro, apa ada hal, hari ni masuk lokap, esok dah boleh keluar..Kalau orang kita, mahu muka cuak..Pasal duit dah habis buat bikin kereta..Ngahahaha =D


Psssttt~~ Syamsul Yusoff tak mahu ke buat filem racing kereta pakai kereta-kereta macam ni? Baru ada sengat sikit untuk penonton mai tengok..hehehe..


p/s: patut la semalam aku cari kereta Nissan GT-R aku tak ada..Depa bawak pi lumba haram rupa nya..Haishhhh (terperasan sebentar =D)..


* Habis SPM? Minat berniaga? Sertai Yoli sekarang! *



3 comments:

Josh Rafell said...

kaye betol diorang ni.......

idola merah said...

bkn sbb kaya doh..sbb kete kt lua sane murah..kete y jual kt malaysia nie mahal2..tu pon x leh pk ke?standart malaysia nie,pkai kete proton n produa je la..bkn nk downkan org malaysia beb..tp korg pon leh pk kan?

shuttet said...

so, sokong la Kempen Turunkan Harga Kereta..mana tahu suatu hari nanti, golongan muda kat Malaysia yang tak berapa nak kaya pun boleh pakai kereta super macam diorang gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...