Jom Singgah Sini =)

Saturday, 3 December 2011

Cara Budak-budak Kecik Bergembira =D

Halamakk..Sori la pasal terlambat update posting baru hari ni, biasala, bila dah mula masuk kerja ni..Masa nak update blog pun tak menentu bila dah kerja ikut syif ni (penat kerja pun sama..hehehe)..


So, hari ni aku nak cerita la sikit pasal pengalaman aku kat tempat kerja tadi..Kalau korang nak tahu, aku kerja kat restoran makanan segera (tempat tu rahsia) kat Taiping..Macam-macam kerenah budak-budak yang aku nampak hari ni..Ada yang nak mainan la, main lari-lari la, bagi tumpah sos la, nak makan tu la ini la,  sampai mak bapak diorang pun aku nampak macam tak larat nak layan..Aku macam biasa la, buat kerja aku, ambik order..Apa ada hal, janji korang mai makan kat sini je (gila duit sekarang ni..hohoho)..


Tadi lepas kerja, lepas dah buat apa yang patut, aku pun start la cari entri untuk post dalam blog hari ni..Maka nak dijadikan cerita, aku terjumpa satu bahan pasal kerenah budak-budak ni..Aku ingat yang aku jumpa kat tempat kerja aku te je yang teruk, rupa-rupa nya ada yang lagi teruk..Apa-apa hal, jom layan apa rupa budak-budak ni bila dok dalam dunia diorang =D
























p/s: kalau anak aku perangai macam ni nanti, memang makan penampor..ngahahaha =D


* habis SPM? Minat berniaga? Sertai Yoli sekarang *

3 comments:

melyssa_nadiea said...

hahaha

shuttet said...

Iphone yg paling naya tu..ngeee~~

eLLa n aLia said...

haha.. nampak kereta yang dicalar tu, teringat cerita yang mana anaknya then kudung lepas ayahnya pukul sebab conteng kereta.. huhu.. harap2 ibubapa diorang ni bersabar lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...