Jom Singgah Sini =)

Saturday, 19 November 2011

Fahami Bahasa Tubuh Seorang Wanita..

Aku kalau bab-bab pasal orang perempuan ni memang aku tak berapa reti sangat..Ini betul-betul serius, kadang-kadang kalau ada awek cun lalu sebelah aku atau pun yang tengah dok bersedih tu, memang aku buat bodoh je (jangan kata aku gay atau tak berhati perut pulak..kecik hati aku nanti..huhuhu)..Nak kata aku jejaka pemalu tu, memang betul la ada sikit sifat tu..Mungkin tu sebab kenapa sampai sekarang aku tak ada awek lagi kot..hahahaha =D

Bagi sesetengah lelaki yang caring, diorang akan selalu peka pada masalah orang perempuan..Walaupun benda tu tak ada kena mengena dengan diorang, lelaki tu akan cuba kongsi atau selesaikan masalah perempuan tu..Nampak sweet kan?..Kawan-kawan aku jugak pernah bagitahu, kalau nak tahu perasaan seseorang perempuan tu kalau suka atau tak suka dengan kita, tengok bahasa tubuh diorang..Mula-mula aku tak tahu bahasa tubuh seorang perempuan tu macam mana, tapi last-last aku paham jugak..Kalau nak tahu, jom cekidaut kat bawah ni..hehehehe =)


So, macam mana? Agak-agak korang paham tak bahasa tubuh orang perempuan ni macam mana? Walaupun nampak lawak, tapi macam betul pun ada jugak..hehehe

p/s: jangan main-main dengan orang pompuan ni, silap sikit, bahasa tubuh yang menggoda bakal menjadi sesuatu yang merbahaya =p


5 comments:

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Boleh percaya ka ni. Rasanya kalau tak suka terus terang sahaja. Hahahah


p.s boleh tak buat pop-up window utk bahagian komen. senang sikittttt. ni cadangan sahaja.

shuttet said...

rasanya kalau betul-betul, memang dah kena sound direct jee..

p/s: trima kasih untuk cadangan tersebut =)

nurhamizatulzullraooh said...

Saya pun perempuan juga tapi tak pernah tahu bahasa tubuh ni buat macam biasa je tapi entahlah dimana lelaki lihat yang istimewanya sampai ada yang sanggup menyihir saya..saya pun pelik nak kata saya ni lawa tak juga

shuttet said...

uishhh..biar betol..sampai tahap menyihir tu kira dasyhat dh tu *0*

Alieza Dayasari said...

ohh begitu erk... saya sendiri pompuan pun tak sedar ... haaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...