Jom Singgah Sini =)

Thursday, 10 November 2011

Cara Baru Promote Blog...

Aku pun naik heran jugak dengan perangai blogger-blogger luar negara ni..Ada je cara pelik-pelik untuk promosi blog diorang..Tapi, tak kan la tak ada cara lain kot, daripada nak promosi blog tiba-tiba jadi kontroversi pulak..Kalau nak tahu jalan cerita, meh baca kat bawah ni narhhh =D




- Yang Ya-ching (gambar), seorang blogger warganegara Taiwan memiliki misi untuk mencium 100 lelaki yang tidak dikenali di Paris. Dia berumur 27 tahun dan sedang menuntut di sana. Dengan hasrat untuk mengenang memorinya sepanjang berada di sana, dia memulakan misi nya dengan mencium salah seorang pekerja advertising yang sedang memasang papan iklan.


Tindakan blogger tersebut menimbulkan kontroversi di blog peribadinya. Menurut Taipei Times, lelaki Taiwan agak cemburu dan menyesal dengan tindakannya itu kerana misi tersebut dijalankan di Paris dan bukannya di Taiwan. Ada sesetengah berpendapat bahawa misi tersebut dijalankan adalah untuk mencium golongan jejaka tampan di Paris.


Menurut Yang, selepas sahaja misi ini selesai, dia berniat untuk menulis pengalamannya itu dan merehatkan bibirnya.


















Kalau korang nak tengok lebih banyak gambar minah ni, korang boleh singgah kat blog dia: AngelDuck


p/s: orang Timur pun berperangai macam orang Barat..Korang jangan pulak teringin buat benda macam ni..Tak senonoh ooo~~


* jom layan bisnes dengan Yoli *







7 comments:

FatihaNur said...

mereng minah taiwan ni

cactus_berduri said...

bodohnyer mcm xde maruah

Shahputra said...

satu lagi contoh perempuan murahan..huhuu..

shuttet said...

blog picisan, blogger murahan..cantik kombinasi tersebut..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

mcm2 dunia sekarang ni..
semoga kita di jauh kan daripada perkara2 buruk mcm ni
Pokok Manggis Depan Rumah

Razil Tahir said...

agak la... orang kat obersi tue suka buat benda pelik2 supaya femes..
Ada tue, beratur panjang-panjang beli iPod baru, then balik tros blend... sengal sangat.. huhu

single is better said...

nk femes pnya pasai..-,-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...