Jom Singgah Sini =)

Sunday, 20 November 2011

Bungkusan Coklat Yang Boleh Menambat Hati Insan Tersayang =)

Kalau post semalam aku asyik dok marah-marah, hari ni aku nak tenang-tenangkan fikiran dengan buat entri pasal benda lain pulak..Asyik cerita pasal mat-mat indon je, meluat pulak aku rasa..So, hari ni aku nak cerita pasal benda-benda yang romantik pulak..hehehehe


Bagi pasangan yang dok layan bercinta tu, selalunya kalau cerita bab-bab romantik, mesti cerita pasal hadiah yang selalu diorang bagi kat pasangan diorang..Kalau yang tengah ber-wang tu, mesti bagi hadiah yang mahal-mahal macam teddy bear yang saiz macam ala-ala Bob Kuman, gelang tangan, rantai emas, jam tangan ataupun belanja makan kat restoran-restoran Western..Bagi yang time tengah tak ber-wang tu, korang jangan risau, masih ada lagi medium yang boleh korang bagi sebagai hadiah, contohnya coklat..


Tapi korang jangan la cari coklat yang dah selalu orang pakai macam Ferrero Rocher atau Cadbury tu..Dah biasa sangat..Kalau boleh, cari yang coklat yang packaging dia nampak menarik, sebab orang perempuan ni suka benda-benda yang nampak cantik, menarik, dan comel..Biar benda tu murah pun tak apa, asalkan hati ikhlas memberi, betul tak? Kalau yang tengah dok pening-pening nak bagi hadiah coklat yang macam mana, boleh layan gambar kat bawah ni..Cekidaut~~ =D




































p/s: nampak macam sedap je..ada tak sapa-sapa yang boleh belanja aku coklat ni? hehehehe


* dapatkan kereta idaman anda dengan Yoli *

3 comments:

TecerWidad said...

Boleh jugak nak belanja.
Tapi takut tak halal saja.
Hihihi

shuttet said...

a'ah la.
lupa nak cek ingridients dia..
kalau tak mesti dah ada orang belanja ..hahaha =D

Nur Misnan said...

lovely.. love d bunch one..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...