Jom Singgah Sini =)

Monday, 31 October 2011

Hotel 5 Bintang Terkecil Di Dunia =)

Uikkks..Biar betul ni..Ini ke rupa hotel 5 bintang? Kalau korang la kan, rasa-rasa korang nak percaya ke ini hotel 5 bintang? Mesti susah nak percaya kan, kalau tengok standard, tak sampai taraf 3 bintang pun (macam hotel bajet pun ada..hehehe)..Tapi korang kena ingat jugak, itu juz perbandingan antara hotel kat negara kita dengan negara diorang..Kalau kita, nampak hotel besar je, lobi luas, hias dalaman menarik, dah rasa macam 5-star hotel, entah-entah baru 4-star je..hehehe


Tapi lain kat negara diorang, hotel besar ke, kecik ke, cantik or tak cantik ke, asal kan servis, hospitality, dan keselesaan tetamu terbaik, itu dah layak untuk diorang dapat taraf 5-star..Kalau korang nak tahu, nama hotel ni adalah Eh Hausel (Wedding House) yang terletak di Amberg, Jerman dengan keluasan 2.5 meter lebar dan 53 meter persegi ruang lantai..Kecik je kan? Sesuai untuk pengantin baru yang bercadang nak ber-honeymoon di Jerman..hehehehe (otak gatal sudah marii~~) =D
















p/s: hotel nampak kecik, harga mesti besarrr~~ =D


* Jom layan bisnes dengan Yoli *



4 comments:

rahman said...

oh, camni rupenyer hotel 5 bintang diorg...
alaaa, lg pon kan ikut budaya negara tu sendri.
kat negara omputeh kan sejuk, nak psg alat pemanas rumah banyak kalau hotel besar sgt. so kecik2 jer la..
lainla kat msia ni. negara panas. lg pon aircond tu x semahal pemanas rumah diorg... huhu...

shuttet said...

yup..faktor cuaca juga memainkan peranan =)

rahman said...

btol2..

boy™ said...

Cool giler : ) best tidow nih...

ツ http://infoserius.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...