Jom Singgah Sini =)

Monday, 17 October 2011

5 Cara Nak Clash Dengan Awek Korang ;-)

Hari ni aku rasa macam nak menghasut orang jaa, memang kena la dengan entri aku hari ni pun..Mula-mula tu, izinkan aku bertanya dulu, so far sekarang ni pasangan korang macam mana? Ada baik? Tak buat perangai? Kalau macam tu, korang keep it up je dengan perhubungan korang macam biasa..Jangan pulak korang yang buat hal kalau pasangan korang tak buat hal..Don't be notti-notti =)

Ini khas ye untuk korang-korang yang ada problem atau ada yang dah rasa jemu dengan awek korang tapi susah nak sebut perkataan 'putus' atau 'clash', sapa yang dah pasang niat tu boleh lah ikut langkah kat bawah ni..Jadi tak jadi korang buat, aku tak taw..lalalalala =D





p/s: bagi pembaca pompuan, jangan marah-marah narhhh..Peace yooo~~ =)

* Jom berbisnes dengan Yoli *


4 comments:

iyan shazlind said...

amboi tak agak2 no cara nak break..:P

kukubesi said...

aha! ngeng..
if me.. i'll say
* aku sembahyang istikharah, pastu xnampak muka kau*
aha, okay, aku kejam!

cik.belog said...

ala xde nye laki try cara break kt atas :p

miera maira said...

ahhha serious cara break macam ni? lawak kot :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...