Jom Singgah Sini =)

Sunday, 16 December 2012

[Panas] Air Mineral Cekik Darah Di i-City *0*

Bagi korang yang pernah berkunjung ke i-City, mungkin ada yang telah menjadi mangsa 'cekik darah' oleh sebuah pengusaha restoran di sana iaitu Al-Rawsha Restaurant..Bagi yang bernasib baik, korang jangan pelik sekiranya air mineral yang dijual di sana berharga lebih mahal daripada seliter minyak petrol..Nak tahu dengan lebih lanjut, meh usha kat bawah ni..

Restoran ni terletak kat belakang KFC i-City je..Jaga-jaga la..

Cuba bayangkan, sebotol air mineral 1.5 liter dijual dengan harga RM5.00, melampau kan? Harga air tersebut dilihat lebih mahal dari harga harga petrol Ron 97 yang berharga RM3.00 seliter.

Modal keluar pun hanya RM1.00 tapi jual sampai RM5.00, kat situ sahaja dah untung 4 kali ganda. Kalau kat Genting pun, harga air mineral sebotol macam tu baru RM3.00. Walaubagaimanapun, kat i-City ni bukan setakat air mineral je yang mahal, tempat parking bagi kereta pun RM10.00 dan motorsikal RM3.00. 


Sumber: Biaqpila

p/s: Ini kaw-kaw punya cekik darah =,='



4 comments:

::aMaD:: said...

giler ah!!nasib baik tak pegi lagikk

shuttet said...

jaga-jaga jangan sampai terkena bro..

Gombug said...

Teknologi Android 'bertempur' bersama tentera: Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace... Baca selanjutnya

Putera Dunia said...

Dah tak pegi sana dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...