Jom Singgah Sini =)

Monday, 10 September 2012

[18 SX]: 10 Pelacur Paling Terkenal Di Dunia *0*

Kegiatan pelacuran sememangnya menjadi salah satu kegiatan yang mampu meraih pendapatan yang cukup lumayan..Dengan perwatakan yang menarik, cantik serta tubuh badan yang mengiurkan, ia nya sudah mampu menjadi modal untuk menarik perhatian golongan lelaki berhidung belang bagi melampiaskan nafsu..Kalau korang nak tahu siapa pelacur-pelacur yang terkenal di dunia, meh usha gambar kat bawah ni..

10. Zahia Dehar 
Merupakan seorang pelacur berusia 16 tahun yang telah banyak menjalinkan hubungan dengan ramai pemain bola sepak terkenal.

9. Lulu White.
Dia hidup pada 1900 dan berasal dari New Orleans. Dia bukan hanya pelacur malah merupakan pemilik pusat pelacuran iaitu Mahogany Hall. Dia selalu menghabiskan kerja malamnya dengan golongan atasan dan orang yang paling berkuasa.

8. Nell Gwyn
Seorang penjual buah yang memberi layanan 'extra' untuk mendapatkan tip. Akhirnya dia berjaya menawan hati King Charles II dan dijadikan gundiknya.

7. Cora Pearl
Dilahirkan di England pada tahun 1835. Dia menggunakan kecantikan dan bakat sosialnya untuk mencapai kegemilangan walaupun terpaksa menari bogel dan mandi telanjang dalam champagne.

6. Raquel Welch
Dilahirkan dengan nama Jo Raquel Tejada di Chicago pada 1940.

5. Marilyn Monroe
Dia memang terkenal dengan keseksian dan kecantikannya namun ada khabar yang mengatakan dia tidak perlu bekerja keras untuk mencapai populariti. Kononnya, dia mendapat kira-kira $ 500 sehari "melepak" dengan penerbit dan pengarah dengan melakukan beberapa kerja lucah.

4. Sally Salisbury
Memulakan 'kerjaya' di jalanan ketika masih di awal remaja di London pada abad kelapan belas dan dia tidak pernah menoleh ke belakang.

3. Calamity Jane
Dia dikenali sebagai pengakap dan penembak India, tetapi apabila dia tidak berbuat demikian, dia akan 'tidur' dengan koboi di Fort Laramie.

2. Russell Brand
Dia mempunyai masalah dengan dadah dan dia juga merupakan escort man iaitu 'pengiring' atau 'pendamping' sebagai kerja part time. Pernah berkahwin dengan Katy Perry tetapi kini mereka sudah bercerai.

1. Aspasia
Pelacuran yang paling popular di Athens dan hanya melayan serta meniduri orang atasan yang terkenal saja.

Sumber: MalaysiaHariIni

p/s: Jaga nafsu anda, jauhi zina..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...