Jom Singgah Sini =)

Thursday, 5 April 2012

Cun! 'Patung' Barbie Berusia 16 Tahun =D

Teringat aku masa budak-budak dulu, kalau group budak perempuan je, mesti masing-masing ada patung Barbie kat tangan..Patung tu kalau dapat kat budak lelaki, mesti habis kena telanjang..Hahaha..

Itu kalau patung, cuba kalau 'real-life' figura macam awek kat bawah ni? Perghhh, konpom-konpom jadi rebutan beb..Untuk pengetahuan korang, nama awek yang iras-iras patung Barbie ni adalah Dakota Rose a.k.a KotaKoti..Macam mana? Antara awek ni dengan patung Barbie, mana lagi cun? =D
















p/s: Apa hal aku rasa dada aku dub-dab, dub-dab je ni..Hehehehe =D


2 comments:

melyssa_nadiea said...

comel gile! jeles aku tgk!

arfandi said...

awk pn comel!!.. jom kawen!....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...