Jom Singgah Sini =)

Tuesday, 13 March 2012

Terbaik! Cara Curi Tidur Kat Tempat Kerja =D

Sering mengantuk kat tempat kerja? Rasa nak tidur tapi disebabkan takut kantoi kat bos, korang terpaksa lupakan niat korang? Haa, kalau korang ikut step macam mamat kat bawah ni, aku rasa bukan setakat korang tak payah takut kantoi, siap boleh tidur lena sampai ternganga mulut lagi waa cakap luu..Hahaha =D

Kalau rasa macam nak follow langkah mamat tu, meh usha gambar kat bawah ni..Bukan susah pun dia buat, janji line ok je..Hohohoho..



p/s: Boleh la lena macam ni pun..Gamak nak selesa lagi, pi balik tidur kat rumah lagi senang..Hahahaha =D


3 comments:

aku inilah said...

ah pernah buat pon mcm nie... ha ha ha

shuttet said...

serius ni? hahaha =D

melyssa_nadiea said...

hahahaa..mmg terbaek laa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...