Jom Singgah Sini =)

Friday, 3 February 2012

Pengecas Yang Nampak Arus Elektrik Mengalir Ketika Dicas [Hanya Untuk iPad, iPod & iPhone]

Ini ada satu lagi aksesori charger terbaik untuk pemilik iPad, iPod Touch dan iPhone..Dexim Green Illuminating Charge & Sync Cable ini membolehkan korang melihat perjalanan arus elektrik masuk ke dalam gajet korang ketika dicas..Menarik bukan? =D


Charger ini juga telah dibuat untuk iDevices yang memaparkan ciri teknologi electroluminescent lutsinar yang membolehkan arus elektrik dapat dilihat melalui wayar kabelnya..


Difahamkan, arus elektrik yang mengalir akan bergerak laju sekiranya keadaan bateri telefon korang benar-benar kosong dan bila bateri korang mencapai tahap 60%, arus elektrik yang mengalir akan mula bergerak perlahan..


Apabila bateri telefon korang dah dicas sepenuhnya, konsep Intelligence Smart Charger dengan sendirinya akan memutuskan bekalan kuasa elektrik daripada puncanya..Jimat duit dan tenaga kan? Kalau nak tengok apa rupa charger tu, meh tengok kat bawah ni =D










Sapa yang rasa berminat dengan charger ni, boleh la try cari kat kedai telefon yang berhampiran..Atau yang nak beli secara online tu, boleh la singgah kat sini - Amazon

p/s: Bila Samsung pulak nak bawak keluar charger macam ni..hehehehe =D


* Nak income lebih? Sertai Yoli sekarang! *

2 comments:

::aMaD:: said...

smart!seriously! rasa nak beli satu. tp mesti mahal kan.canggih ni

shuttet said...

kat kedai yang jual aksesori telefon macam iPhone dah ada jual dah..harga memang mahal..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...