Jom Singgah Sini =)

Tuesday, 10 January 2012

Power Rangers Pencetus Kewujudan Google Chrome? *0*

Ini yang aku start nak naik heran ni..Apa pulak la kaitan cerita Power Rangers dengan Google Chrome ni? Mula-mula aku sendiri pun tak percaya, tapi bila tengok gambar kat bawah ni, peratusan kepercayaan aku tiba-tiba menaik jadi 50-50 (nak percaya 100% pun tak boleh jugak kan..hehehe)..


Nanti jangan ada pulak yang dok tanya adegan yang nampak logo Google Chrome ni ada dalam cerita Power Rangers yang mana satu..Mampuihh aku nak jawab pasal aku sendiri pun dah lama tinggal cerita zaman kanak-kanak aku ni..Hehehehe..


So, bagi korang yang pakar dalam bab-bab cerita Power Rangers ni, boleh la bagitahu kat aku adegan babak dalam gambar kat bawah ni dalam cerita Power Rangers siri yang mana satu..Sharing is caring maa~~ =D




p/s: Adakah ini satu kebenaran atau pun sekadar satu kebetulan, aku sendiri pun tak pasti..Who knows? Hehehehe =D


* Nak income lebih? Sertai Yoli sekarang! *

3 comments:

Razil Tahir said...

9gags...
Love it!
ahahaha XD

amgyver said...

hahaha..Like3!!

5zol said...

kbetulan je tuh... (peminat power rangers dri dulu sampai skarang)

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...