Jom Singgah Sini =)

Sunday, 22 January 2012

Cara Guna Carian Google Yang Betul - Khas Untuk Pelajar Sekolah & Universiti..

Bagi korang yang masih lagi bersekolah atau menuntut di mana-mana institusi pengajian tinggi, mesti korang pernah berhadapan masalah bila guna Google time nak buat assignment kan? Selalunya, apa yang korang cari tak sama dengan apa yang korang tulis kat dalam search engine tu, betul tak? =D

Bagi yang suka buat assignment saat-saat akhir tu, mesti kerja nak copy paste je kan, tapi macam mana bahan yang korang nak copy tu tak sama dengan kehendak korang..Serius cakap, mesti ada sampai tahap yang korang maki hamun dan moody je pasal benda-benda macam ni..Biasalah, aku pun student jugak, sedikit sebanyak, aku faham situasi macam tu sebab aku pun pernah jadi macam tu..Hehehehe..

Jadi, bagi memudahkan kerja korang nak buat assignment yang banyak gedabak tu, meh tengok cara yang telah disyorkan oleh pihak Google ni sendiri..Harap lepas ni, janganla ada assignment yang dok bertimbun-timbun lagi narhh..Hohohoho..

klik sini untuk gambar besar =)

p/s: jangan guna untuk cari benda-benda tak senonoh pulak =,='



4 comments:

(●*∩_∩*●) said...

Wau!~ thanks alot!
sangat2 membantu and saya dah share info menarik ni kat kawan2 jugak~

shuttet said...

welkem =)

Mohd Hamimi said...

Mcm mane? Tk faham tlg terangkan please

Kenji Bushido said...

Fuhhhyyoooo... x faham la bro.... Ce cite cikit....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...