Jom Singgah Sini =)

Sunday, 4 December 2011

Personaliti Manusia Berdasarkan Tisu Tandas..

Macam-macam yang orang Barat ni buat semata-mata nak tengok personaliti seseorang tu macam mana..Dulu-dulu punya cerita, diorang pakai tapak tangan atau barang peribadi seseorang untuk menilai personaliti orang tu..Tapi sekarang ni, dah guna tisu tandas pulak..Tepat ke tidak ramalan personaliti seseorang tu, aku pun tak tahu..


Kalau korang nak test tengok personaliti korang berdasarkan tisu tandas ni macam mana, boleh la try..Mana tahu kot-kot sama dengan perangai korang, kebetulan la kata kan..Jom cekidaut~~..hehehehe =D




p/s: kalau setakat gurauan to, boleh la terima..Jangan ada yang obses kata benda alah ni betoi pulak =,='


* Habis SPM? Minat berniaga? Sertai Yoli sekarang! *







2 comments:

mizzmeow said...

do follow me..by d way..lucu bc kisah tisu ni..eheh

shuttet said...

terima kasih..dah follow balik dah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...