Jom Singgah Sini =)

Saturday, 10 December 2011

Pelakon "The Little Rascal" Bila Dah Besar =D

Sapa yang pernah layan cerita "The Little Rascal" ni? Alaaa..cerita pasal budak-budak comel yang buat kumpulan anti-perempuan tu? Kalau ada antara korang yang rasa-rasa macam terlupa tu, cuba tengok balik cover DVD ni..Mana taw kot-kot nanti teringat balik..


Macam mana? Dah ingat balik dah? Bagus =D..Bukan apa, aku saja nak share dengan korang pasal wajah-wajah pelakon cilik ni bila dah besar..Korang agak-agak, diorang comel lagi tak? Kalau nak tahu, jom cekidaut gambar kat bawah ni..Meh cepat =D






















Perghhh! Semua dah transform jadi macho-macho belaka..Kalau korang nak tengok sangat gelagat diorang time kecik-kecik dulu, boleh download kat sini =D


P/S: aku time kecik-kecik tak ada sapa nak ambik berlakon pun (kes jeles la tu..huhuhu)


* Habis SPM? Minat berniaga? Sertai Yoli sekarang! *

3 comments:

Emil Fahmi said...

wah..hebat. Comel gila..hampir2 lupa citer ni.. ;) nice job.

D' aZpiration Make Up Service said...

erm..budak last tu bkn Macaulay Culkin ke?pic laki dewasa tu rsnye bkn dia..lain je..

~Siti Fatimah~ said...

Sory sy x pernah tgk citer ni tp insyaAllah sy akan cuba tgk..hope ada la nanti..Anyway memang comey2 diorg time kecik dulu huhu (^^)y

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...