Jom Singgah Sini =)

Saturday, 12 November 2011

Pondan Jadi Ahli Politik *0*

Alamak! Biar betul? Macam mana si pondan boleh jadi ahli politik ni? Aku rasa mungkin diorang ni tersilap pangkah kertas undi masa mamat@cik kak (nak sebut yang mana satu tak taw =,=') ni bertanding dulu..Atau ada kospirasi dan sabotaj lain??


Tapi nak salah kan mamat@cik kak ni 100% pun tak boleh jugak, sebab polisi dalam Parlimen Eropah memang membenarkan kaum-kaum transeksual bertanding dalam kerusi politik..Aku rasa dia ni masuk bertanding pun mungkin sekadar nak mencuba nasib, nak kena tuah la katakan, menang pulak dalam pilihan raya..Apa boleh buat, dah menang election, dapat portfolio, kena la jalankan tugas, iye tak? Asal kan boleh buat kerja, tak akan jadi masalah punya laa..Lagi pun, belum tentu yang lelaki dan wanita tulen dalam kabinet boleh buat kerja dengan sempurna..


Kalau korang nak tahu, si pondan yang jadi ahli politik ni bernama Anna Grodsky (ada yang minat tak? =D) dan menjadi ahli politik transeksual pertama dalam kabinet di negara Poland. Jom layan gambar beliau kat bawah ni..hehehehe =D
p/s: nasib baik dalam kabinet kerajaan Malaysia tak ada pondan..hehehehe =D


* jom dapatkan kereta idaman hati pilihan anda *

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...