Jom Singgah Sini =)

Tuesday, 15 May 2012

[Gempak]: Kereta Dua Alam (Amfibia) Paling Laju Di Dunia *0*

Aku rasa dalam entry di blog-blog yang lain pun pernah menceritakan pasal kenderaan amfibia macam ni..Dalam banyak-banyak kenderaan amfibia yang pernah dibangunkan sebelum ni rasanya Project Sea Lion ni yang terbaik agaknya, dengan mendakwa kenderaan ciptaan mereka sebagai kenderaan amfibia yang paling pantas di dunia..Meh usha-usha kat bawah ni jom..






Video:


p/s: Perghhh, macam dalam citer James Bond pulak =D


* Nak income lebih? Sertai Yoli sekarang! *

1 comment:

Emiey said...

mungkin setiap org akan ada kereta camni 100 tahun akan dtg..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...